mediums en paragnostenMediums en Paragnosten is momenteel de best betaalde bel en chat lijn van Nederland en België

De meeste bel lijnen en mediumchat lijnen betalen de medewerker onder de €0,40 cent per minuut en strijken zelf al het geld op. Als je als medewerker onder de €0,40 cent exclusief btw per minuut verdient moet jij jezelf toch eens af gaan vragen waarom jij nog bij die onder betaalde lijn werkt?

Bij Mediums en Paragnosten verdient een medewerker €0,50 cent exclusief btw per minuut. Komt de medewerker eind van de maand boven de 3000 bel of chat minuten uit, mag de medewerker over het hele bedrag €0,60 cent per minuut exclusief btw rekenen.

Ben jij een echte Medium of Paragnost en wil jij eerlijk betaald worden voor de energie die jij  je medemens geeft? Sluit je dan aan bij de best betaalde bel en chat website www.mediumsenparagnosten.nl

Waarom kiezen voor Mediums en Paragnosten

Als een medewerker bij een bel of mediumchat lijn zijn profiel aan wilt passen of een andere foto geplaatst wilt hebben is deze afhankelijk van de bel of mediumchat houder. De medewerker kan dit niet zelf aanpassen of veranderen.

Als een medewerker zich bij Mediums en Paragnosten aanmeld krijgt deze automatische de inlog gegevens en kan de medewerker zelf zijn teksten en foto’s plaatsen zo vaak deze wil. De medewerker mag zijn eigen website/cursus etc etc  vermelden en heeft zelf het overzicht!! De medewerker kan kiezen voor de mediumchat of bellijn. Natuurlijk ook voor beiden.

De bellijn gaat via de voip centrale. Dus men kan niet op een vaste telefoonlijn aangesloten worden. Alleen met een mobiele telefoon met internet verbinding. Als een medewerker hier voor kiest krijgt deze de gegevens om zelf de voip aan te sluiten op zijn/haar mobiele telefoon. Lukt het aansluiten niet dan word je natuurlijk geholpen met het aansluiten op de voip centrale.

De punten op een rij:

1.) Veel meer verdienen per minuut

2.) Zelf het beheer over jou pagina en teksten/foto’s aanpassen wanneer jij dat wilt

3.) Uitbetaling vanaf €100,00 euro direct opvraagbaar!!

Daarom is voor een medewerker Mediums en Paragnosten de juiste keus!!