Mediumchat en het meisje.Mediumchat en het meisje, Het meisje was 12 jaar en liep op het schoolplein. De meesters en de juffen maakten zich zorgen om haar omdat ze zoveel denkbeeldige vriendjes had. Althans, dat was wat zij dachten. Het meisje praatte de hele dag inzichzelf en stond soms te knuffelen alsof er iemand in haar armen lag. Als de juf dan vroeg wat ze aan het doen was had het altijd te maken met haar vriendjes en vriendinnetjes die alleen zij maar kon zien. De juf maakte zich steeds meer zorgen. Vandaag kwam er een nieuw kindje op school, en een stagiare. Het was een onrustige en spannende dag. Ze zou het meisje vragen om de nieuwe jongen te helpen wennen. Dan had het meisje een echt speelkameraadje en zou het hopelijk afgeleid worden van de onzichtbare vriendinnetjes. Juf vond het een goed idee.

Het jongetje, Jeffrey werd gebracht door zijn ouders en rondgeleid. Hij kreeg een plekje naast Leanne, het meisje met de onzichtbare vriendjes. Het meisje nam Jeffrey bij de arm. Al snel kwam er gehuil van buiten. Leanne zat huilend op de rand van de stoep voor de school. Juf kwam naar buiten en vroeg wat er aan de hand was maar kreeg geen antwoord. De nieuwe stagiare die inmiddels ook gearriveerd was vroeg of zij het eens mocht proberen. Zij was zeer invoelend en had mediamieke, heldervoelende gaven en had het idee dat er iets bijzonders aan de hand was met het meisje. Juf vond het prima. Zij wist het allang niet meer, hoe ze ermee aan moest. Herma, de stagiare ging naar het meisje. Ze ging naast haar zitten en zei, waarom huil je? Het meisje huilde gewoon door.

Hebben je vrienden je pijn gedaan? Leanne hield even op met huilen en keek de nieuwe juf aan. Natuurlijk niet, zei ze, maar mijn vriendje gaat weg. Hij gaat naar een plek waar ik niet kan komen, zegt hij. Welke plek is dat dan, vroeg de stagiare het meisje. De Hemel, zei ze. Hij had eerst nog wat werk te doen hier, maar hij moest nu gaan. Herma vroeg het meisje of zij hem gevraagd had wat hij had moeten doen op aarde voor hij naar de Hemel kon gaan maar het meisje zei dat hij al weg was. Ze kon hem niet meer zien. De stagiare dacht even diep na, en vertelde het meisje toen dat zij kon praten met mensen die met andere mensen in de Hemel konden praten. Maar dat ging via haar telefoon. Het meisje begreep het niet. Dat snapte de stagiare natuurlijk wel en ze kon het ook niet anders uit leggen. Zee stuurde een smsje naar een mediumchat site met de vraag welk werk het jongetje op aarde nog had moeten doen en verstuurde het antwoord. Binnen een aantal minuten kreeg ze een berichtje. Het jongetje dat Stephan heette had ervoor gezorgd dat er een nieuw speelvriendje kwam voor het meisje dat geen vriendjes had in de fysieke wereld omdat ze alleen maar vriendjes had in de ongeziene wereld. Het meisje was helderziend, heldervoelend en helderwetend. Ze had een buitengewoon ontwikkeld zesde zintuig. Dat vermoeden had Herma al gehad en dit bevestigde het alleen maar. Ze legde het meisje uit wat ze zojuist had gedaan en waarom.

Het meisje begon het te begrijpen. Ze was buitengewoon intelligent. De stagiare had vaker met dit bijltje gehakt en zelf ook vaak haar vragen over de spirituele wereld gestuurd naar deze mediumchat site. Ze ging met haar bevindingen naar de juf die er gelukkig niet helemaal vreemd tegenover stond. Ze vond dat het verklaarde waarom het meisje zich zo gedroeg en wat er gebeurde. De vraag was nu wel of de ouders hulp moesten gaan zoeken voor deze spirituele kant van het meisje. Want, ze was de hele tijd een buitenbeentje geweest al waren haar schoolresultaten wel goed geweest. Vermoedelijk wisten de ouders ook niet precies hoe ze hier nu mee om zouden moeten gaan. Het zou misschien goed zijn een medium of paragnost in te schakelen om de ontwikkeling van dit kind qua heldervoelende gaven, en intuitie en zesde zintuig te gaan begeleiden. Het kind was duidelijk een nieuwetijdskind. Het verklaarde echt heel veel en de juf was blij met de bevindingen van de nieuwe stagiare.
De stagiare ging het gesprek aan met de ouders van Leanne en vertelde hen waar ze hulp zouden kunnen vinden voor het jonge meisje met de buitengewone gaven. Ook vertelde ze haar dat het goed zou zijn om haar serieus te blijven nemen haar te beschermen tegen al te veel impulsen. Het deed de ouders goed dat , ook al kenden ze het bovennatuurlijke nog niet zo goed, zij nu wel wisten wat er aan de hand was met hun dochter. En ook dat de denkbeeldige vriendjes dus niet betekenden dat hun dochter psychisch niet in orde was. Nieuwetijdskinderen waren leermeesters en konden bruggen slaan. Zij waren de lichtwerkers van de komende tijden. Er was veel informatie over te vinden en de ouders kregen de telefoonnummers van de mediumchat en de telefoonlijn die zij konden bellen wanneer zij vragen hadden.